Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk mondták

Akciók

Raktáron
199.000 Ft 189.000 Ft
Raktáron
119.000 Ft 109.000 Ft
Raktáron
36.900 Ft 29.900 Ft
Raktáron
149.000 Ft 139.000 Ft
Raktáron
548.000 Ft 499.000 Ft
Raktáron
109.000 Ft 99.000 Ft
Raktáron
8.990 Ft 6.900 Ft
Raktáron
159.000 Ft 139.000 Ft
Raktáron
139.000 Ft 119.000 Ft
Raktáron
139.000 Ft 109.000 Ft
Raktáron
379.000 Ft 359.000 Ft
Raktáron
134.489 Ft 129.000 Ft
Raktáron
139.000 Ft 109.000 Ft
Raktáron
139.000 Ft 129.000 Ft

Blog

 • Milyen laptopot érdemes beszerezni otthoni használatra?

  Milyen laptopot érdemes beszerezni otthoni használatra?

  Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a válasz egyértelmű, hiszen otthonra elegendő a legegyszerűbb és legolcsóbb laptoptopok közül választani, pedig a válasz ennél sokkal összetettebb. Ugyanis otthoni és otthoni felhasználás között is van különbség, így nem ajánlott abba a hibába esni, hogy csak és kizárólag az árat vesszük figyelembe. 

   

  Cikkünkben ezúttal körbejárjuk az általános vagy otthoni felhasználásra szánt laptopok témakörét, ami alapján számodra is könnyebbé válhat a választás.

  Részletek
 • Laptop, notebook, ultrabook vagy netbook? Melyek a legfontosabb különbségek?

  Laptop, notebook, ultrabook vagy netbook? Melyek a legfontosabb különbségek?

  Bármennyire is evidensnek tűnik ezen szavak jelentése, valójában a legtöbbeknek fogalma sincs, hogy mi a különbség közöttük és melyik kifejezést, mikor használjuk. Ma már egyre több különböző szót használunk a digitális eszközeinkre, így nem árt ha tisztában vagyunk a jelentésükkel, főleg ha laptopvásárlás előtt állunk. 

   

  Te tudod mi a különbség közöttük? Ha nem, akkor ez a cikk most Neked szól, ugyanis megmutatjuk, hogyan tégy különbséget laptop, notebook, ultrabook és netbook között.

  Részletek
 • Hogyan tisztítsuk helyesen a laptopunkat?

  Hogyan tisztítsuk helyesen a laptopunkat?

  Sokan talán úgy gondolják, hogy a laptop tisztítás mindenki számára oly természetes, mint ahogyan a bútorainkat is portalanítjuk, így felesleges is boncolgatni a témát. Azonban a szomorú igazság nem más, minthogy az emberek jelentős része elhanyagolja a laptopját, így sajnos korántsem alapvető a rendszeres, helyes tisztítás. 

   

  Egyáltalán nem mindegy, hogyan, mivel és milyen rendszerességgel tesszük meg a szükséges lépéseket, hiszen a laptop külső és belső tisztításával nem csak az eszköz élettartamát hosszabbíthatjuk meg, hanem saját egészségünket is megóvhatjuk. 

   

  Éppen ezért cikkünkben ezúttal a laptop tisztítás fontosságáról és annak megfelelő módjáról írunk.

  Részletek

Felújított laptopok széles választékban

Logo

Amikor a megfelelő paraméterekkel, tulajdonságokkal rendelkező laptop kiválasztására kerül sor, akkor érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen igényeket, elvárásokat támaszt a készülékkel szemben. Sokan meggondolatlanul vágnak bele a nézelődésbe, aminek általában az lesz az eredménye, hogy a felhasználók birtokába kerülő gép nem felel meg maradéktalanul az elképzeléseiknek.

Ez bizony drasztikusan lecsökkenti a géphasználat élvezeti értékét, hiszen könnyen előfordulhat, hogy bizonyos feladatok elvégzésére, programok vagy játékok futtatására nem lesz alkalmas a készülék. Termékkínálatunkban többek között a felújított laptop is szerepel, ami lehetővé teszi, hogy olyan gépet szerezzen be, ami személyre szabott megoldást kínál az otthoni vagy munkahelyi felhasználásra. A felújított laptopok hatalmas előnye, hogy ugyanúgy képesek a színvonalas, megbízható működésre, mint az újonnan megvásárolt társaik, viszont jóval kevesebb pénzért lehet megvenni őket. Kár is lenne tagadni, hogy a döntés meghozásakor a pénzügyi szempontok is sokat nyomnak a latba.

2 év garancia

minden termékünkre

Függetlenül attól, hogy ki mennyi pénzt tud vagy akar a laptopvásárlásra szánni, mindenki azt szeretné, hogy a kifizetett vételár egyensúlyban legyen a termék minőségével, értékével. A felújított laptopjaink kivétel nélkül olyan szakemberek kezei közül kerülnek ki, akik minden egyes alkatrészt alaposan átnéznek annak érdekében, hogy a vásárlók még évek múlva is elégedettek legyenek a készülékek működésével.  Termékeinkre jellemzően 2 év garanciát adunk, de ha 30 napon belül meggondolja magát, és úgy dönt, hogy mégsem tart igényt a gépre, akkor visszafizetjük az árát. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy kockázatvállalás nélkül döntsön a vásárlás mellett, hiszen mielőtt végérvényesen letenné a voksát a kiszemelt termék mellett, kipróbálhatja, letesztelheti a működését.

A termékeinkkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse fel ügyfélszolgálatunkat, a munkatársaink részletes tájékoztatást adnak, és minden fontos információt a tudtára hoznak.

Készletről dolgozunk
Készletről dolgozunk
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
100.000 Ft felett
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia
2 év garancia a termékeinkre
2 év garancia a termékeinkre

Hasznos információk

 
 
Amit érdemes tudod:

• 100.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes
• Minden termékre 2 év garancia, amely 3 évre bővíthető
• 30 nap pénzvisszafizetési garancia

• Bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz
• Nagyobb megrendelés esetén mennyiségi kedvezmény
További információk...
 
A doboz tartalma:

• Fix-box csomagolás
• Alaposan átvizsgált és megtisztított termék
• Felújított termék egy fenntarthatóbb jövőért 
heartlink
• Telepített operációs rendszer, így azonnal használható
• Garanciajegy és ÁFÁ-s számla

Szakértő ügyfélszolgálat, akik segítenek ha elakadtál
 
 

Keresés