A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

A használt laptopok garanciával is megvásárolhatók

A használt laptopokkal kapcsolatban még mindig megoszlanak a vélemények, hiszen míg valaki előszeretettel vásárol másodkézből származó számítógépeket, addig mások eleve kizárják annak az eshetőségét, hogy ne vadiúj gépeket vegyenek birtokba. 

 

Ugyanakkor fontos tisztázni, hogy a használt laptopok garanciával is megvásárolhatók már, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy kockázatvállalás nélkül lehet hozzájutni a legjobb modellekhez. Nem számít, hogy HP, DELL, FUJITSU vagy LENOVO termékekről van-e szó, ugyanis ma már minden népszerű márka termékeinek vannak használt változatai, amiket könnyen be lehet szerezni.

Természetesen ez esetben sem árt körültekintőnek lenni, hiszen sok forgalmazó kihasználja a vásárlók naivitását. Azok, akik nem figyelnek oda arra, hogy milyen feltételek mellett tudják lebonyolítani a vásárlást, ők bizony könnyen melléfoghatnak. Amennyiben a beszerezni kívánt termékekhez nem jár garancia, az sokat elárul arról, hogy mit lehet várni azoktól a laptopokról. Ehhez tudni kell azt, hogy a használt laptopok garanciával történő megvásárlására általában akkor van lehetőség, ha a forgalmazó közel 100%-osan biztos benne, hogy az eladásra kínált számítógép időtálló lesz, és hosszú éveken keresztül maximálisan ki tudják elégíteni a felhasználók igényeit. Persze, mint ahogy sok esetben, ilyenkor is előfordulhatnak kivételes esetek, amikor valamilyen oknál fogva szükség adódik a gép szerelésére, javítására vagy valamely alkatrészek cseréjére. A garanciális vásárlás esetében viszont az eladó kötelezettséget vállal arra, hogy az adott időn belül felmerülő problémákat ingyen kijavítja, függetlenül attól, hogy milyen költségekkel jár a hibajavítás.

A használt laptopok garanciával történő beszerzése tehát ezért éri meg a vásárlóknak, hiszen így nem kell aggódniuk amiatt, hogy a birtokukba kerülő készülék meghibásodik, ők pedig még a szerelésért is fizethetnek. Éppen ezért kell nagy figyelmet fordítani arra, hogy az üzletben vagy a webáruházban lehetőség van-e a használt laptopok garanciával történő megvásárlására.

Keresés