A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

A használt PC nem ócska PC

A felújított, használt PC vásárlás nem egyenlő a minőség alább adásával. Sőt, mi több, egy használt laptop vásárlása több szempontból is remek elhatározás.

Egy használt számítógép olcsón beszerezhető, és ma már nem csak asztali konstrukciók, hanem laptopok is elérhetők a piacon. Ha kedvező áron szeretne megbízható, strapabíró készülékhez jutni, ne habozzon!

Asztali számítógép helyett hordozható használt PC

Haladjon a korral, extra kiadások nélkül! Ha egy ideje úgy érzi, hogy lecserélné már régi asztali PC készülékét, érdemes megfontolnia egy felújított gép beszerzését.

A vadonatúj készülékekkel ellentétben egy használt PC vásárlásával nem kell vállalhatatlanul nagy kiadásokba vernie magát. Miért vásárolna méregdrága új modellt, ha kifogástalan állapotban hozzájuthat használtan is?

Egy felújított, használt PC kiváló minőséggel büszkélkedhet, megvásárlása tehát nemcsak gazdaságos döntés, hanem többszörösen megtérülő befektetés is egyben.

A minőséget és megbízhatóságot mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy egy megfelelő helyről vásárolt használt számítógép garanciával együtt jár. Szükségtelen tehát azon aggódnia, hogy egy lestrapált, ócska gépet kap kézhez.

Milyen felújított számítógépek érhetők el?

A használt PC-k kínálatában kiváló paraméterekkel rendelkező gépeket találhat. Így például számos Intel core i5 vagy core i3 processzorral működő, kifogástalan állapotú darab elérhető a webáruházak virtuális polcain.

Belső tárhelyeiket tekintve ezek a gépek is széles skálán mozognak, így biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb mennyiségű gb ram-mal bíró PC-t.

Az asztali kialakítások között találkozhat kifejezetten üzleti célokra specializált vagy otthoni alkalmazásra előkészített számítógépeket, de akár gamer PC-ket is találhat, ha épp erre van szüksége.

A felújított PC-k világa csak Önre vár!

Bátran válasszon tehát felújított, használt PC-t, hiszen ezek a gépek strapabírásra születtek. Fizikai állapotuk rendszerint kifogástalan, és semmiféle negatívummal nem kell számolnia esetükben.

 

Keresés