A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

A használt számítógép megtérülő befektetés!

A használt számítógép szóösszetétel hallatán még napjainkban is van, akinek ráncba szalad a szemöldöke. 

 

Pedig a használt nem elhasználtat, hanem felújítottat jelent, s ha nálunk jár a prémium minőséget is biztosra veheti, termékeink kontextusában. Az informatika olyan gyors ütemben fejlődik, hogy azt még szakmai szemmel is nehéz követni. A verseny óriási, a gyártók nem győznek újabbnál-újabb innovációkkal előrukkolni és a vadonatúj modellek szépen-csendben kiszorítják a piacról a régebbi, ám abszolút munkára termett gépeket.

Ez a folyamat megállíthatatlan, ám nem feltétlenül szükséges folyton az újítások nyomában loholni, különösképpen azért, mert az üzleti élet szempontjából nem feltétlenül relevánsak a gamereket érintő frissítések, de nyilván ez fordítva is elmondható. Vagyis az egyéni igények mindig mérvadóak és útmutatóak. Ahhoz viszont kétség sem férhet, hogy az ütemes változás olyan konstrukciókat is hátra sorol, melyek tökéletesen jó állapotban vannak, s legfeljebb némi felújításra szorulnak. A kínálatunkban főszerepet játszó gépek pontosan ebbe a kategóriába tartoznak. Használatra készen, kifogástalan minőségben állnak a vevők rendelkezésére. S hogy a makulátlan megbízhatóságra mi a biztosíték? Például a két év garanciaidő, ami nálunk alapvető. Többek között ez az, amivel kitűnünk a használt számítógép piac berkeiből, hiszen borítékoljuk konstrukcióink helytállását. 

A belső perifériákat a vásárlói elvárások szerint állítjuk össze, ami tovább fokozhatja a komfortérzetet, mert nyilvánvaló, hogy egy üzleti célból és egy otthoni felhasználásra vásárolt gép nem feltétlenül kell, hogy ugyanolyan infrastruktúrával rendelkezzen. Ha áruházunkra voksol, akkor bátran ránk bízhatja magát és választását!

Keresés