A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

A legjobb használt PC-k egy helyen

Egy használt PC is könnyen fellendíthet bármilyen vállalkozást és megmozgathatja a kreatív elmét. A Computerfactory-nál Ön is megtalálhatja a legjobb használt számítógépeket egy helyen, széles választékban és kedvező árak mellett. 

Mindegy, hogy milyen céllal vásárolna PC-t. A kínálatunkban jó eséllyel talál olyat, ami minden igényének megfelel.

Irodai felhasználásra keres PC-t? Esetleg játékra vagy multimédiás munkára? Fontos a méret és inkább All-In-One PC-t szeretne, mint az iMac? A Computerfactory-nál széles választék áll rendelkezésére minden kategóriában, továbbá PC kiegészítők is kaphatók nálunk, mint például egerek, billentyűzetek és gamepad-ek. Egy jó asztali számítógép rengeteg szórakozást biztosít, továbbá teljesítményben is több hozható ki belőle, mint egy laptopból. A HP PRODESK 600 G2 például egy klassz középkategóriás gép, amelyhez ajándék Windows 10 is jár, és irodai munkára kiváló választás.

Érdemes megtekintenie a webáruházunkban részletesen is a használt PC modelleket, hiszen olcsón juthat hozzá egy olyan számítógéphez, amely a céljainak maximálisan megfelel. Feljavítaná a  vállalkozásában olcsón a gépparkot? Jobb gépek kellenének az irodai informatikai rendszerbe? Cégünk örömmel segít a hasonló szituációkban úgy, hogy az Önnek is megérje. Minőségi használt gépeket biztosítunk olcsón, kifogástalan minőségben. Core i5 asztali számítógépre vagy gamer PC-re lenne szükség? A webáruházunkban minden helyzetre és mindenféle igénynek megfelelően rálelhet a megfelelő alternatívára.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt PC használt pc Budapest

Keresés