A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Computerfactory: legjobb használt laptopok egy helyen

Computerfactory: legjobb használt laptopok egy helyen A használt laptop megvásárlásától sokan ódzkodnak, és nem is véletlenül. 

A magánszemélyektől származó számítógépek sok esetben leharcoltak és olyan rejtett hibákkal is bírnak, amik később nagy bosszúságot okozhatnak. Épp ezért érdemes inkább a Computerfactory-nál vásárolni profin felújított laptopokat, amelyeknek a minőségéért kezeskedünk. Olcsón keres használt laptopot? Nálunk jó helyen jár!

A Fujitsu Lifebook és Dell Latitude modelljeink rendkívül népszerűek voltak az elmúlt hónapokban a vásárlók körében, mivel költséghatékony és megbízható laptopokról van szó. Ezeket a gépeket előszeretettel ajánljuk vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Használhatók elavult számítógépes rendszerek modernizálására, távmunkára, internetezésre és szórakozásra egyaránt. A használt laptopok kategóriájában a HP Probook és a Lenovo Thinkpad is népszerű, így ezeket is érdemes lehet megtekinteni webáruházunkban.

A Computerfactory az a hely, ahol Ön is megtalálhatja az igényeinek legjobban megfelelő használt laptopot. Vannak olcsóbb, költséghatékonyabb, továbbá drágább, prémium gépjeink is, amelyeknél már semmilyen téren nem kell kompromisszumot kötni. Ilyen a HP ZBOOK 17 G2 is, amelyben kifejezetten modern és nagy teljesítményű Intel Core i7-4940MX processzor dolgozik. Legyen szó játékokról, videóvágásról, képszerkesztésről, a ZBOOK mindenben helytáll. A 16GB DDR3 memória és a 256 GB, villámgyors SSD garantálják azt, hogy a rendszer bármikor pillanatok alatt használatra kész és futás közben is gyors legyen.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: használt laptop használt laptop Budapest

Keresés