A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Felújított PC egyedi igényekre szabva

Felújított PC egyedi igényekre szabva A piacon manapság rengeteg fajta asztali számítógép közül lehet választani, amennyiben valaki egy új készülék beszerzése mellett dönt. 

 

A kínálatban található gépek méretben, teljesítményben is különböznek egymástól, illetve eltérő műszaki adatokkal rendelkeznek a háttértárat, a memóriát, az optikai meghajtót és a processzort illetően. Az, hogy melyik gép bizonyul ideális választásnak kizárólag az egyéni igényektől, elvárásoktól függ.

A felújított PC sok esetben azért jelent ideális megoldást, mert maximálisan be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket, mindemellett pedig nem kell nagy kiadásokba bocsátkozni a megvásárlásakor. A felújítás során a szakemberek minden egyes alkatrészt gondosan átnéznek, és olyan konfigurációkat hoznak létre, melyek erőteljes, megbízható géphasználatot tesznek lehetővé, függetlenül attól, hogy végső soron milyen célból kerülnek felhasználásra. Webáruházunkban a felújított PC-k gazdag választéka áll rendelkezésre, így amennyiben épp egy minőségi, ugyanakkor megfizethető készüléket keres, akkor a lehető legjobb helyen van.

Az általunk kínált termékek a HP, a DELL, illetve a Lenovo márkák névjegye alatt láttak napvilágot. Ezek a nagysikerű gyártók a professzionális technológia, és a minőségi anyaghasználat ötvözésének köszönhetik, hogy már régóta a csúcskategóriás PC gyártás élvonalában teljesítenek. Amennyiben asztali számítógépet szeretne vásárolni, és nem akar vagy nem tud csillagászati összeget kifizetni a kasszánál, akkor mi csakis a felújitott PC-ket javasoljuk.

Működésüket tekintve teljes mértékben megegyeznek azokkal a márkatermékekkel, melyeket újonnan lehet beszerezni a műszaki szakáruházakban. A gyorsaság és a megbízhatóság tekintetében is elsőrangú gépeknek minősülnek, de a többi műszaki adatot, paramétert illetően is remek tulajdonságok jellemzik őket. A felújított PC-k hatalmas előnye, hogy kiváló ár-érték arányban lehet beszerezni őket, ami azt jelenti, hogy ugyanannyi pénzért cserébe egy legalább annyira jó gép kerül a birtokába, mintha azt újonnan vásárolta volna meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: felujitott felujitott pc

Keresés