Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

használt laptop garanciával

2021. 09. 14. 00:00:00

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a válasz egyértelmű, hiszen otthonra elegendő a legegyszerűbb és legolcsóbb laptoptopok közül választani, pedig a válasz ennél sokkal összetettebb. Ugyanis otthoni és otthoni felhasználás között is van különbség, így nem ajánlott abba a hibába esni, hogy csak és kizárólag az árat vesszük figyelembe. 

 

Cikkünkben ezúttal körbejárjuk az általános vagy otthoni felhasználásra szánt laptopok témakörét, ami alapján számodra is könnyebbé válhat a választás.

2021. 08. 18. 11:41:36

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ma már nem is kérdés, hogy egy diák számára elengedhetetlen kellék egy laptop, az iskolai feladatok megfelelő elvégzéséhez. Legyen szó általános iskoláról vagy egyetemről, egy beadandó dolgozatról vagy csak információgyűjtésről, mindenki számára eljön az a pont, ahol szükségessé válik egy saját laptop beszerzése. A kérdés pedig már csak az, hogy vajon milyen laptopot érdemes megvásárolni diákként.

 

Cikkünkben ezúttal  a diákok számára szeretnénk egy kis útmutatást adni, ami alapján könnyebben eligazodhatnak a laptopok világában. 

2021. 08. 18. 11:06:35

Szeptember közeledtével egyre több diák és szülő készül már az iskolakezdésre, ami általában minden évben jelentős kiadásokkal jár. A hagyományos iskolai felszerelés mellett, ma már egy saját laptop is elengedhetetlen része a tanulásnak, legyen szó általános iskolás kisdiákról vagy egyetemistáról.

 

A költséges iskolakezdés miatt sajnos sok szülő éppen gyermeke leendő laptopján spórol, pedig ha jól választunk, akkor hosszú-hosszú évekig nem kell foglalkoznunk a laptop kérdéssel. 

2021. 06. 16. 17:39:24

Napjainkban egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, ha laptop vásárlásra kerül a sor, ugyanis elképesztően széles a laptop piac termékpalettája. Azt gondolnánk, hogy az internetnek köszönhetően a mai világban semmi akadálya nincs a teljeskörű informálódásnak, mégis a mai napig rengetegen vásárolnak meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül.  

2021. 06. 08. 00:00:00

Laptop vásárláskor rengeteg szempontot kell mérlegelnünk és megannyi döntést kell meghoznunk ahhoz, hogy végül a számunkra legmegfelelőbb eszközt válasszuk ki. Ilyen a kijelző, a teljesítmény, a sebesség, a processzor, a memória vagy a merevlemez kérdése is, de hosszan sorolhatnánk még ezeket a tényezőket. 

 

Azonban vannak bizonyos alapvető kérdések, amelyekről érdemes legelsőként dönteni: Használt vagy új? Ha használt, akkor milyet és honnan?

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy miért is érdemes használt laptop mellett dönteni, illetve azt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, használt eszköz vásárlásakor. 

2021. 06. 01. 00:00:00

Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb a “Ctrl+C - Ctrl+V” kombinációval másolni és beilleszteni, vagy mennyivel gyorsabb egy szimpla space lenyomásával megállítani egy videót. Kétségtelen, hogy a legtöbben Windows-t használunk laptopjainkon, azonban az imént említetteket leszámítva, sokan nem vagyunk tisztában a gyorsbillentyű kombinációk többségével. 

 

Éppen ezért, ebben a cikkünkben most megmutatunk néhány praktikus trükköt, melyek segítségével leegyszerűsítheted a mindennapi laptophasználatot.

2021. 05. 25. 00:00:00

Nem kérdés, hogy a laptopok alapvető és elsőszámú előnye, hogy hordozhatóak. Azonban ha valaki sokat utazik, akár munkaügyben, akár egyetem vagy nyaralás miatt, akkor a hordozhatóságon kívül, még egyéb más tényezőknek is meg kell, hogy feleljen egy laptop. 

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre kifejezetten érdemes odafigyelni laptop vásárláskor, ha a mindennapokban sokat utazol.

2021. 04. 06. 18:12:31

Laptop vásárláskor mindenki számára az egyik legfőbb szempont az, hogy eszköze hosszú távon is megfelelően működjön, a lehető legtovább szolgáljon minket a mindennapokban.

 

Persze nem mindig a külsőségeket vesszük figyelembe elsősorban, hiszen nagyon fontos a belső teljesítmény, ugyanakkor egyáltalán nem elhanyagolható tényező, hogy masszív legyen, illetve ne kelljen leselejtezni már egyetlen ütődés után.

2021. 03. 16. 14:25:41

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően, az elmúlt évtizedek során hatalmas mértékben fejlődött a számítógépek, laptopok tudása és teljesítménye. Ennek köszönhetően a lassú sebesség is már a múlté, az újabb laptopok használata teljesen zökkenőmentes.

2021. 03. 16. 14:23:40
Az asztali számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok a 21. században már mindennapjaink természetes, mondhatni elengedhetetlen részei. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a legtöbbünknek szüksége van ezekre az eszközökre nap mint nap.

 

Keresés