A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Használt prémium laptopok széles választékban

Egy használt prémium laptop remek üzleti lehetőséget jelent mindenkinek, aki újabb, erősebb és modernebb számítógépet szeretne saját magának vagy a vállalkozásának. 

Kiváló döntés egy vállalkozás IT arzenáljának fejlesztése, ugyanis a jó számítógépes háttér garantálni tudja a megfelelő adatkezelést, a gyors ügyfélszolgálatot és elősegíti a cég növekedését is. A használt prémium laptop természetesen tanulásra, szórakozásra és mindennapos használatra is nagyszerű választás, ha fontos szempont a kedvező ár.

A cégünk sok éve foglalkozik használt számítógépek felújításával és értékesítésével. Mindeniket tüzetesen átnézzük és szinte újjá varázsoljuk annak érdekében, hogy az új tulajdonosokat is maximálisan ki tudják szolgálni. Vannak alig használt, garanciális gépjeink is, amelyek szinte semmi különbséget nem mutathat a vadonatúj modellekhez képest. A használt prémium laptopok szuper lehetőséget kínálnak egy erős gép beszerzésére úgy, hogy közben spórolni is lehet. Népszerű modelljeink például a FUJITSU LIFEBOOK E556 és a DELL LATITUDE E7280, amelyek remek ár/érték arányt képviselnek és online is megrendelhetők.

A Computerfactory-nál Ön is jól felszerelt, modern és naprakész használt prémium laptopokat vásárolhat. Core i7 és i5 processzorok, 8GB RAM és 16 GB RAM műveleti memória, USB, VGA és Display Port-ok, HDMI csatlakozók és egyéb extrák is várják azokat, akik nálunk prémium laptopba fektetnek. Egy jó GB SSD-vel felszerelt, modern számítógép rendkívül gyorsan használatra kész lesz a bekapcsolás után, és mindig problémamentes munkát tesz lehetővé. Érdemes kipróbálni.

Keresés