Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GAMER PC

Készletről dolgozunk
Készletről dolgozunk
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
100.000 Ft felett
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia
2 év garancia a termékeinkre
2 év garancia a termékeinkre
Rendezés:
299.000 Ft
Raktáron
149.000 Ft
Raktáron

 

Használt PC gamer játékokhoz

 

Amikor napirendre kerül az asztali számítógép vásárlás, akkor több szempontot is érdemes figyelembe vennie, mielőtt vásárlóként végleg elköteleződik az egyik vagy a másik modell mellett. Először is nem mindegy, hogy túlnyomó többségben mire fogja használni a készüléket, hiszen amennyiben a számítógépes játékok futtatására is szükség van, akkor bizony ennek megfelelően kell lebonyolítani a gépbeszerzést.

A gamer PC használt változatai remek választásnak bizonyulnak, hiszen maximálisan meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ez azt jelenti, hogy a régebbi és az újabb játékokat is “elbírja” a rendszer, így nem kell tartania attól, hogy a játék már az indításkor kudarcra lesz ítélve. Persze sokszor előfordul az is, hogy a telepítéssel alapvetően nincs gond, ám mivel az eszköz nem tudja megfelelően futtatni a programot, ezért az egész idő alatt szakadozni fog. A legjobb gamer PC használt modelljei is kaphatók, ami azt jelenti, hogy rendkívül kedvező áron juthat hozzá azokhoz a gépekhez, amiken problémamentesen lehet játszani. Amennyiben már tapasztalt a számítógépes játékok izgalmas világában, akkor pontosan tudja, hogy a tökéletes élmény mennyire fontos.

A gamer PC használt változatai lehetővé teszik, hogy maximálisan kiélvezze az önfeledt kikapcsolódást, és olyan szórakozásban legyen része, amilyenre mindig is vágyott. Ráadásul mindez most elérhető áron áll rendelkezésére, a használt számítógépek ugyanis – az újonnan megvásárolható társaikkal ellentétben - nem irreálisan drágák.

Keresés