Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Használt számítógépet vásárolni? De még mennyire!

Egy használt számítógép vásárlása első hallásra talán nem tűnik túl kecsegtetőnek. Ha Ön is kétségekkel és kérdésekkel telve állt eddig a témához, érdemes az alábbi szempontokat megismernie.

Egy használt, felújított PC (Personal Computer) sokkal jobb döntés lehet, mint gondolta volna! Hogy miért is?

Használt számítógép melletti érvek

Először is, a méregdrága vadonatúj készülékekkel ellentétben egy használt számítógép olcsón beszerezhető. Ne tévessze azonban meg az alacsony ár!

A felújított darabok remek ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek. Ez azt jelenti, hogy hatalmas kiadások helyett kiváló áron juthat hozzá egy olyan modellhez, ami maradéktalanul kielégíti egyedi igényeit.

Bármelyik használt modellt is választja, a felújított konstrukciók mind kiváló minőségű jellemvonásokkal büszkélkedhetnek. Ezáltal vásárlása nemcsak gazdaságos beruházás, de többszörösen megtérülő befektetés is.

A megbízhatóság záloga: használt számítógép garanciával

Mi sem bizonyítja jobban a felújított laptopok és asztali számítógépek magas minőségét, mint a forgalmazó jótállása ezekért a termékekért. Akár az új modellek esetén, a prémium kategória itt is garantált.

Egy használt számítógép vásárlása esetén nem kell negatívumoktól tartania, hiszen a kiszemelt konstrukció a korábbi használat ellenére kifogástalan állapotú elemekkel rendelkezik.

Mindez annak köszönhető, hogy a felújítás során a kopóalkatrészeket gondosan kicserélik. Ezáltal maradéktalanul visszaadható az asztali PC-k, laptopok régi lendülete és professzionalitása.

Milyen gépekkel találkozhat a használt PC piacon?

A felújított számítógépeket forgalmazó cégek kínálata igen széleskörű.

Elérhető modellek például a Terra különböző készülékei, valamint a Dell márka termékei közül például a Dell Precision vagy a Dell Optiplex 780 is.

Használtan vásárolhat továbbá Fujitsu számítógépeket is, úgy, mint a Fujitsu Esprimo p720 vagy a Fujitsu Celsius w410.

Miért költene hát vagyonokat a legújabb modellekre, ha sokkal kedvezőbb áron is hozzájuthat ugyanazokhoz a darabokhoz?

Keresés