Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Használt üzleti laptopok kedvező áron, gyors rendeléssel

Ha most indít el egy vállalkozást, vagy már a meglévő cégének igazgatásához lenne szüksége egy jó gépre, akkor a használt üzleti laptop Önnek is tökéletes választás lehet. 

Az új üzleti laptopok többnyire drágák, nálunk viszont sokkal kedvezőbb áron is megrendelhet egy gyors, praktikus és hordozható modellt, amely hozzájárulhat a cég sikeréhez.

Dell, Lenovo és Fujitsu használt üzleti laptopokat is biztosítunk megfizethető áron, amelyek tökéletesek Office programok futtatására, konferenciák lebonyolítására, adatbázisok kezelésére és egyéb céges feladatokra is. Az ilyen gépekben több GB RAM és GB SSD is szokott lenni, amelyek gyorssá és pörgőssé teszik a munkát. Egyes példányokban Core i7 processzor dolgozik, ami szintén hozzájárul a hatékony feladatvégzéshez.

Használt üzleti laptopok terén a Lenovo Thinkpad széria mindig is népszerű választás volt. A LENOVO THINKPAD T450 például nálunk is kapható Windows 10 operációs rendszerrel, felújított állapotban. Ez egy vékony, mindössze 21 mm-es, könnyű gép, amit bárhová magával vihet mindenféle nehézség nélkül. Ugyanakkor nemcsak egyszerű hordozhatósággal, hanem nagy teljesítménnyel is büszkélkedhet. Kiváló választás üzleti célokra, cégek menedzseléséhez, de tanuláshoz is remek alternatívát jelent.

Cégünknél alig használt gépek, többek között gamer laptopok is kaphatók az üzleti széria tagjai mellett. A HP Elitebook és a Dell Inspiron szintén népszerű választásnak számítanak a boltunkban, mivel árban abszolút verhetetlenek. A webáruházunkban Ön is megismerheti ezeket a gépeket részletesen!

Tartalomhoz tartozó címkék: használt üzleti laptop üzleti laptop

Keresés