Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek

2021. 06. 16. 17:39:24
4 tényező, amit mindenképp érdemes figyelembe venned laptop vásárlás előtt

Napjainkban egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, ha laptop vásárlásra kerül a sor, ugyanis elképesztően széles a laptop piac termékpalettája. Azt gondolnánk, hogy az internetnek köszönhetően a mai világban semmi akadálya nincs a teljeskörű informálódásnak, mégis a mai napig rengetegen vásárolnak meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül.  

2021. 06. 08. 00:00:00
Új helyett használt laptop? Ezeket a szempontokat érdemes figyelembe venned!

Laptop vásárláskor rengeteg szempontot kell mérlegelnünk és megannyi döntést kell meghoznunk ahhoz, hogy végül a számunkra legmegfelelőbb eszközt válasszuk ki. Ilyen a kijelző, a teljesítmény, a sebesség, a processzor, a memória vagy a merevlemez kérdése is, de hosszan sorolhatnánk még ezeket a tényezőket. 

 

Azonban vannak bizonyos alapvető kérdések, amelyekről érdemes legelsőként dönteni: Használt vagy új? Ha használt, akkor milyet és honnan?

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy miért is érdemes használt laptop mellett dönteni, illetve azt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, használt eszköz vásárlásakor. 

2021. 06. 01. 00:00:00
Praktikus és időspóroló billentyűkombinációk, amelyekről eddig talán nem is tudtál

Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb a “Ctrl+C - Ctrl+V” kombinációval másolni és beilleszteni, vagy mennyivel gyorsabb egy szimpla space lenyomásával megállítani egy videót. Kétségtelen, hogy a legtöbben Windows-t használunk laptopjainkon, azonban az imént említetteket leszámítva, sokan nem vagyunk tisztában a gyorsbillentyű kombinációk többségével. 

 

Éppen ezért, ebben a cikkünkben most megmutatunk néhány praktikus trükköt, melyek segítségével leegyszerűsítheted a mindennapi laptophasználatot.

2021. 05. 25. 00:00:00
Milyen laptopot válassz, ha az utazás szerelmesei közé tartozol?

Nem kérdés, hogy a laptopok alapvető és elsőszámú előnye, hogy hordozhatóak. Azonban ha valaki sokat utazik, akár munkaügyben, akár egyetem vagy nyaralás miatt, akkor a hordozhatóságon kívül, még egyéb más tényezőknek is meg kell, hogy feleljen egy laptop. 

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre kifejezetten érdemes odafigyelni laptop vásárláskor, ha a mindennapokban sokat utazol.

2021. 05. 18. 06:14:06
A HP márka példamutató sikertörténete

Bármerre is járunk a Földön, a HP márkanevet minden bizonnyal a legtöbben már hosszú ideje jól ismerik. Nem véletlen, hiszen ma a világ legnagyobb IT vállalatai között szerepel, s évről évre garantálja termékeinek magas minőségét.

 

Cikkünkben ezúttal a HP sikertörténetébe nyújtunk betekintést, melyben megmutatjuk, honnan indult a vállalat és hogyan nyerte el a mai biztos pozícióját a piacon. 

2021. 04. 06. 18:12:31
Milyen egy igazán strapabíró laptop? - Avagy, milyet válassz, ha fontos számodra a masszivitás?

Laptop vásárláskor mindenki számára az egyik legfőbb szempont az, hogy eszköze hosszú távon is megfelelően működjön, a lehető legtovább szolgáljon minket a mindennapokban.

 

Persze nem mindig a külsőségeket vesszük figyelembe elsősorban, hiszen nagyon fontos a belső teljesítmény, ugyanakkor egyáltalán nem elhanyagolható tényező, hogy masszív legyen, illetve ne kelljen leselejtezni már egyetlen ütődés után.

2021. 04. 06. 18:09:06
Milyen árakkal kell számolnod laptop vásárláskor 2021-ben?

Egy laptop megvásárlása persze nem tűnik nagy kihívásnak, mindaddig amíg nem tárul elénk napjaink óriási laptop kínálata. Tehát ha hosszú távra szeretnél egy megbízható eszközt, akkor bizony sok-sok szempontot kell mérlegelned, mielőtt leadod a végső voksod.

 

Természetesen nem mellékes az sem, hogy milyen célra és kinek szeretnénk laptopot vásárolni, mégis a legfontosabb szempont gyakran az ár szokott lenni, ami alapvetően be is határolja, hogy melyik az a kategória, amit megengedhetünk magunknak.

2021. 04. 06. 18:05:16
Mi kell a hatékony home office-ban végzett munkához?

Az elmúlt évtizedekhez képest, napjainkra óriásit nőtt a home office iránti igény, vagyis feledtébb szükségessé vált, hogy a vállalkozások nyitottá váljanak és biztosítsák munkavállalóik számára a lehetőséget az otthoni munkavégzésre.

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogyan válhat a home office-ban töltött munka is hatékonnyá és eredményessé. 

2021. 04. 06. 18:00:52
A Dell története a kezdetektől napjainkig

A Dell márkanév bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, hiszen évtizedek óta jelentős pozíciót tölt be a laptop piacon. Nem kérdés, hogy évtizedek óta garantálja a minőséget és folyamatosan törekszik arra, hogy évről évre tökéletesítse és tovább fejlessze eszközeit.

2021. 03. 16. 14:25:41
Lassú a laptopod? Így tehetsz Te magad azért, hogy gyorsabbá válljon!

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően, az elmúlt évtizedek során hatalmas mértékben fejlődött a számítógépek, laptopok tudása és teljesítménye. Ennek köszönhetően a lassú sebesség is már a múlté, az újabb laptopok használata teljesen zökkenőmentes.

Keresés