Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek

2021. 04. 06. 18:12:31
Milyen egy igazán strapabíró laptop? - Avagy, milyet válassz, ha fontos számodra a masszivitás?

Laptop vásárláskor mindenki számára az egyik legfőbb szempont az, hogy eszköze hosszú távon is megfelelően működjön, a lehető legtovább szolgáljon minket a mindennapokban.

 

Persze nem mindig a külsőségeket vesszük figyelembe elsősorban, hiszen nagyon fontos a belső teljesítmény, ugyanakkor egyáltalán nem elhanyagolható tényező, hogy masszív legyen, illetve ne kelljen leselejtezni már egyetlen ütődés után.

2021. 04. 06. 18:09:06
Milyen árakkal kell számolnod laptop vásárláskor 2021-ben?

Egy laptop megvásárlása persze nem tűnik nagy kihívásnak, mindaddig amíg nem tárul elénk napjaink óriási laptop kínálata. Tehát ha hosszú távra szeretnél egy megbízható eszközt, akkor bizony sok-sok szempontot kell mérlegelned, mielőtt leadod a végső voksod.

 

Természetesen nem mellékes az sem, hogy milyen célra és kinek szeretnénk laptopot vásárolni, mégis a legfontosabb szempont gyakran az ár szokott lenni, ami alapvetően be is határolja, hogy melyik az a kategória, amit megengedhetünk magunknak.

2021. 04. 06. 18:05:16
Mi kell a hatékony home office-ban végzett munkához?

Az elmúlt évtizedekhez képest, napjainkra óriásit nőtt a home office iránti igény, vagyis feledtébb szükségessé vált, hogy a vállalkozások nyitottá váljanak és biztosítsák munkavállalóik számára a lehetőséget az otthoni munkavégzésre.

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogyan válhat a home office-ban töltött munka is hatékonnyá és eredményessé. 

2021. 04. 06. 18:00:52
A Dell története a kezdetektől napjainkig

A Dell márkanév bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, hiszen évtizedek óta jelentős pozíciót tölt be a laptop piacon. Nem kérdés, hogy évtizedek óta garantálja a minőséget és folyamatosan törekszik arra, hogy évről évre tökéletesítse és tovább fejlessze eszközeit.

2021. 03. 16. 14:25:41
Lassú a laptopod? Így tehetsz Te magad azért, hogy gyorsabbá válljon!

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően, az elmúlt évtizedek során hatalmas mértékben fejlődött a számítógépek, laptopok tudása és teljesítménye. Ennek köszönhetően a lassú sebesség is már a múlté, az újabb laptopok használata teljesen zökkenőmentes.

2021. 03. 16. 14:23:40
Laptop vagy PC? Melyik a jobb választás számodra? Az asztali számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok a 21. században már mindennapjaink természetes, mondhatni elengedhetetlen részei. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a legtöbbünknek szüksége van ezekre az eszközökre nap mint nap.

 
2021. 03. 16. 14:20:20
Használt laptop vásárlás - Magánszemélytől vagy erre szakosodott webáruházból?

Manapság már nem ciki ha valaki használt cikkeket vásárol, legyen szó egy autóról, ruházatról vagy műszaki cikkekről. Sőt mi több, bizonyos használati cikkekből sokkal inkább megéri használtat vásárolni és bizony nem csak a kedvezőbb árak miatt. 

2021. 03. 16. 14:17:29
Az e-hulladék okozta problémák - Mit tehetünk ellene Mi magunk?

A különféle elektronikus eszközök már a mindennapi életünk szerves részét képezik, mondhatni elengedhetetlenek a mai modern világunkban, legyen szó egy hűtőről, egy mosógépről vagy akár egy laptopról.

2021. 02. 17. 11:54:03
Üzleti laptop kisokos - Avagy kinek, milyet érdemes választani?

Valljuk be, napjainkban már kevés olyan ember van, aki tökéletesen meglenne okostelefon vagy laptop nélkül. Ugyanis, ma már ezek az eszközök azok, amelyek nagyon sokunknak a legfőbb munkaeszközt jelentik a mindennapok során.

2020. 12. 12. 11:38:22
3 megkérdőjelezhetetlen érv a használt laptopok mellett Többségünk hajlamos a “használt” szót egyenlővé tenni a megbízhatatlan kifejezéssel. Ebből következik, hogy gyakran előítéletekkel állunk a használt dolgokhoz és esélyt sem adunk magunknak azok kipróbálására. Pedig nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent beszerezhetünk jóval kedvezőbb áron úgy, hogy közben minőségben is felveszik a versenyt a vadonat új társaikkal.
 

Ez a laptopok esetében sincs másképp, így cikkünkben szeretnénk rávilágítani azokra a lényeges szempontokra, amelyek miatt igenis megéri használtat vásárolni. 

Keresés