A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Impresszum

Általános információk

Az oldalt üzemeltető Computer Factory Kft. lehetőség szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen az oldalon pontos, aktuális és minél teljesebb információ jelenjen meg. Felhívom figyelmét azonban, hogy jelen oldalon közzétett – illetve a hivatkozásokon keresztül elérhető – információk és adatok nem teljes körűek, a tudomány és technika fejlődésével változhatnak, ugyanakkor – minden erőfeszítésünk ellenére – tartalmazhatnak nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat. Erre tekintettel a  Computer Factory Kft. nem vállal felelősséget az adatok pontosságáért és az információs tartalom teljeskörűségéért.

Az oldalon szereplő hivatkozások csak a könnyebbséget szolgálják és egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti az  Computer Factory Kft. jóváhagyását az oldal tartalmát illetően. Az  Computer Factory Kft. nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető oldalak tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért. A honlapon és hivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az  Computer Factory Kft. nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen oldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

A jelen oldal tartalmának, az azon szereplő ábráknak, márkaneveknek akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel a tárolásra, másolásra, kinyomtatásra, terjesztésre) kizárólag az  Computer Factory Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Szolgáltató

A cég elnevezése: Computer Factory Kft.
A cég székhelye: 1139 Budapest, Váci út 19.
Cégjegyzékszám: 01-09-302570
Statisztikai számjele: 26112778-4741-113-01
A cég adószáma: 26112778-2-41
A cég nemzetközi adószáma: HU26112778

Tárhely szolgáltató

A cég elnevezése: Tarhely.Eu Kft.
A cég székhelye:1144 Budapest, Ormánság u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
A cég adószáma: 14571332-2-42

Keresés