A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Blog

2022. 10. 23. 18:56:58
Ha laptop vásárlás előtt állsz, neked is tudnod kell, hogyan lesz egy használt üzleti laptopból felújított laptop

Tudod, hogyan lesz egy használt üzleti laptopból felújított laptop? Tudod, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni laptop vásárlás során? Ezzel a cikkel segítünk Neked, hogy minden oldalról körül tudd járni a témát. 

Ha csak egy cikket olvasol el laptop vásárlás előtt, akkor ez legyen az!

2021. 09. 14. 00:00:00
Milyen laptopot érdemes beszerezni otthoni használatra?

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a válasz egyértelmű, hiszen otthonra elegendő a legegyszerűbb és legolcsóbb laptoptopok közül választani, pedig a válasz ennél sokkal összetettebb. Ugyanis otthoni és otthoni felhasználás között is van különbség, így nem ajánlott abba a hibába esni, hogy csak és kizárólag az árat vesszük figyelembe. 

 

Cikkünkben ezúttal körbejárjuk az általános vagy otthoni felhasználásra szánt laptopok témakörét, ami alapján számodra is könnyebbé válhat a választás.

2021. 09. 07. 00:00:00
Laptop, notebook, ultrabook vagy netbook? Melyek a legfontosabb különbségek?

Bármennyire is evidensnek tűnik ezen szavak jelentése, valójában a legtöbbeknek fogalma sincs, hogy mi a különbség közöttük és melyik kifejezést, mikor használjuk. Ma már egyre több különböző szót használunk a digitális eszközeinkre, így nem árt ha tisztában vagyunk a jelentésükkel, főleg ha laptopvásárlás előtt állunk. 

 

Te tudod mi a különbség közöttük? Ha nem, akkor ez a cikk most Neked szól, ugyanis megmutatjuk, hogyan tégy különbséget laptop, notebook, ultrabook és netbook között.

2021. 08. 31. 00:00:00
Hogyan tisztítsuk helyesen a laptopunkat?

Sokan talán úgy gondolják, hogy a laptop tisztítás mindenki számára oly természetes, mint ahogyan a bútorainkat is portalanítjuk, így felesleges is boncolgatni a témát. Azonban a szomorú igazság nem más, minthogy az emberek jelentős része elhanyagolja a laptopját, így sajnos korántsem alapvető a rendszeres, helyes tisztítás. 

 

Egyáltalán nem mindegy, hogyan, mivel és milyen rendszerességgel tesszük meg a szükséges lépéseket, hiszen a laptop külső és belső tisztításával nem csak az eszköz élettartamát hosszabbíthatjuk meg, hanem saját egészségünket is megóvhatjuk. 

 

Éppen ezért cikkünkben ezúttal a laptop tisztítás fontosságáról és annak megfelelő módjáról írunk.

2021. 08. 24. 00:00:00
5 szempont, amit nem érdemes figyelmen kívül hagynod, ha az ideális laptopra vágysz!

Manapság a laptopok széles kínálatával találkozhatunk a piacon, így laikusként könnyen elbizonytalanodhatunk, amikor laptop vásárlásra kerül a sor. Tehát, ha csak nem vagyunk szakmabeliek, akkor vásárlás előtt érdemes alaposan beleásnunk magunkat a témába, hiszen számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Cikkünkben ezúttal 5 hasznos tanáccsal szeretnénk segíteni azokat, akik laptop vásárlás előtt állnak.

2021. 08. 18. 11:41:36
Laptop vásárlás iskolakezdéshez - Hogyan válasszunk?

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ma már nem is kérdés, hogy egy diák számára elengedhetetlen kellék egy laptop, az iskolai feladatok megfelelő elvégzéséhez. Legyen szó általános iskoláról vagy egyetemről, egy beadandó dolgozatról vagy csak információgyűjtésről, mindenki számára eljön az a pont, ahol szükségessé válik egy saját laptop beszerzése. A kérdés pedig már csak az, hogy vajon milyen laptopot érdemes megvásárolni diákként.

 

Cikkünkben ezúttal  a diákok számára szeretnénk egy kis útmutatást adni, ami alapján könnyebben eligazodhatnak a laptopok világában. 

2021. 08. 18. 11:06:35
Általános iskolától az egyetemig - Íme a Computer Factory laptop kínálata tanuláshoz!

Szeptember közeledtével egyre több diák és szülő készül már az iskolakezdésre, ami általában minden évben jelentős kiadásokkal jár. A hagyományos iskolai felszerelés mellett, ma már egy saját laptop is elengedhetetlen része a tanulásnak, legyen szó általános iskolás kisdiákról vagy egyetemistáról.

 

A költséges iskolakezdés miatt sajnos sok szülő éppen gyermeke leendő laptopján spórol, pedig ha jól választunk, akkor hosszú-hosszú évekig nem kell foglalkoznunk a laptop kérdéssel. 

2021. 06. 16. 17:39:24
4 tényező, amit mindenképp érdemes figyelembe venned laptop vásárlás előtt

Napjainkban egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, ha laptop vásárlásra kerül a sor, ugyanis elképesztően széles a laptop piac termékpalettája. Azt gondolnánk, hogy az internetnek köszönhetően a mai világban semmi akadálya nincs a teljeskörű informálódásnak, mégis a mai napig rengetegen vásárolnak meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül.  

2021. 06. 08. 00:00:00
Új helyett használt laptop? Ezeket a szempontokat érdemes figyelembe venned!

Laptop vásárláskor rengeteg szempontot kell mérlegelnünk és megannyi döntést kell meghoznunk ahhoz, hogy végül a számunkra legmegfelelőbb eszközt válasszuk ki. Ilyen a kijelző, a teljesítmény, a sebesség, a processzor, a memória vagy a merevlemez kérdése is, de hosszan sorolhatnánk még ezeket a tényezőket. 

 

Azonban vannak bizonyos alapvető kérdések, amelyekről érdemes legelsőként dönteni: Használt vagy új? Ha használt, akkor milyet és honnan?

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy miért is érdemes használt laptop mellett dönteni, illetve azt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, használt eszköz vásárlásakor. 

2021. 06. 01. 00:00:00
Praktikus és időspóroló billentyűkombinációk, amelyekről eddig talán nem is tudtál

Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb a “Ctrl+C - Ctrl+V” kombinációval másolni és beilleszteni, vagy mennyivel gyorsabb egy szimpla space lenyomásával megállítani egy videót. Kétségtelen, hogy a legtöbben Windows-t használunk laptopjainkon, azonban az imént említetteket leszámítva, sokan nem vagyunk tisztában a gyorsbillentyű kombinációk többségével. 

 

Éppen ezért, ebben a cikkünkben most megmutatunk néhány praktikus trükköt, melyek segítségével leegyszerűsítheted a mindennapi laptophasználatot.

Keresés