A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Jó választás a laptop játékra?

A laptop játékra is kondicionálható, még akkor is, ha sokan úgy vélik, az „izomgépek” csak asztali kialakításúak lehetnek. Ez az elgondolás, bár néhány esztendővel ezelőtt még csak beigazolódni látszott, ám mára egyértelművé vált, hogy a hordozható konstrukciók is felruházhatóak olyan tulajdonságokkal, amik maradéktalanul megfelelnek a gamer elvárásoknak.

Mik azok a jellemzők, amik a gördülékeny játszás szempontjából elengedhetetlenek?

 

A játékok futtatása nem kevés energiát igényel a géptől. Ahhoz, hogy a program ne akadjon, ne szakadozzon, és ne produkáljon hibákat, egy ténylegesen erős informatikai jegyekkel megáldott számítógépre van szükség.

Nem mellékesek a processzora vonatkozó tulajdonságok, hiszen a teljesítményt nagymértékben befolyásolja ezen alkatrész milyensége. A videó- és hangkártya, a két fő élményfelelős roppant fontos szerepet töltenek be a játék audiovizuális megjelenítésében. A RAM nagysága is mérvadó, szintén a gyorsaság biztosításának érdekében.

Valamint ott vannak az egyéb, külső perifériák, amelyek kényelmesebbé varázsolhatják a használat minden egyes pillanatát. Ma már a hagyományos klaviatúra, egér, monitor hármason kívül, egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a játékélmény maximalizálásához.

 

Miért jobb alternatíva a laptop játékra, mint a PC?

 

Azt tehát kijelenthetjük, hogy a hordozható gépek tökéletesen alkalmasak gamer feladatok teljesítésére, de a valóságban még jobban is helytállhatnak ezen a területen, mint a PC-k? Miért?

Azért, mert manapság már az internet kötelékében összekapcsolódó fiatalok közösségeket alkotva játszanak, ami tetézhető a személyes kontaktussal vagy éppen a helyszín változtatással. Egy asztali konstrukciót lehetetlen kiköltöztetni mondjuk az udvarra vagy a térre, ezzel szemben a hordozható variáció könnyedén felkapható és mobilizálható.

 

A felújított laptop játékra prémium, egyben gazdaságos döntés

 

Mit jelent a felújított ebben az esetben? Használt, minőségi állapotban lévő konstrukciót, ami kisebb anyagi rááldozással szerezhető be, mint a vadonatúj modellek, amik nem feltétlenül kínálnak extrákat. A felújított verzióra szavazni gazdaságos, egyben tudatos döntés, aminek hála a bekerülési költségeket lefaragva vetheti bele magát a játékélmények tengerébe.

Tartalomhoz tartozó címkék: laptop akció laptop játékra

Keresés