A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

Laptop vásárlás a home office és a digitális oktatás korában - Avagy hogyan kerüld el az óriási költekezést?

Laptop vásárlás a home office és a digitális oktatás korában - Avagy hogyan kerüld el az óriási költekezést? A digitális eszközök már évtizedek óta szerves részét képezik mindennapjainknak, észrevétlenül váltak életünk központi elemévé. Mégis, jelen helyzetben még sürgetőbbé vált a használatuk, mint valaha.
 

Cikkünkben megmutatjuk, hogyan szerezheted be laptopodat úgy, hogy mégsem kell óriási költekezésekbe bocsátkoznod.


Digitális oktatás

 

Bár korábban még szóba se jöhetett volna a digitális oktatás gondolata, most elért minket is, hiszen szükségessé vált annak bevezetése. 

 

Egyes országokban már jó ideje teljesen megszokott ez a forma is, illetve ha nem is megszokott, de minden eszköz adott ahhoz, hogy gond nélkül bevezessék. Ezzel szemben Magyarországon még mindig rengeteg család él otthon használt digitális eszköz nélkül. 

 

Így a laptopok beszerzésének kérdése és módja aktuálisabbá vált, mint valaha. Hiszen nagyon sokan nem tehetik meg, hogy vadiúj, drága eszközöket vásároljanak, mégis nélkülözhetetlen a zökkenőmentes tanulási folyamatokhoz.

 

De van erre egy megoldás, amivel megúszhatod felesleges, súlyos költekezés nélkül is. Ebben a helyzetben tökéletes választásnak bizonyulhat egy használt laptop beszerzése.

 

Egy középkategóriás laptop teljesen elegendő és megfelelő lehet egy diák számára, legyen szó általános iskoláról, gimnáziumról vagy egyetemről. Természetesen vannak olyan egyetemek, szakirányok, ahol egy laptopnak komolyabb programokat is kell tudni futtatnia, de a legtöbb esetben ez nem jellemző. 

 

Az ilyen esetekben nincs szükség arra, sőt egyenesen felesleges, hogy a legmodernebb technológiával felszerelt, csúcskategóriás laptopot vegyük meg gyermekünk számára, hiszen kihasználatlan marad.

 

Bár kevesen tudják, de a használt laptopok nagy része nem az állapotuk romlása miatt kerülnek ebbe a státuszba, szimplán tulajdonosaik újabb technológiával felszerelt modellekre cserélik őket. Így ezek a laptopok teljesen jó állapotban, sokszor mindössze 2-3 évesen kerülnek újra eladásra.

 

 

Irány a home office

 

Sajnos a mostani helyzet nem csak az iskolákban követelt meg változtatásokat, hanem a gazdasági életben, a vállalatok működésében is. Azok a cégek, akik továbbra is a maximális hatékonyságra és eredményességre szeretnének törekedni, kénytelenek alkalmazkodni és módosításokat bevezetni a munkafolyamatokat illetően. 

 

Számtalan vállalat döntött a home office mellett.

 

Ehhez pedig természetesen szükség van egy otthoni laptopra és bizony sok esetben a cégek nem tudják biztosítani mindenki számára az eszközt. Tehát a munkatársak számára sürgetővé vált minimum egy, de lehet, hogy több laptop beszerzése is. 

 

Egy elsősorban munkára használt laptop esetében, érdemes üzleti kategóriás használt laptopot vásárolni. Mégpedig azért, mert ezekbe - a legtöbb esetben - a legmagasabb minőségű alkatrészek kerülnek, ami azt jelenti, hogy még 3-4 év használat után is olyan teljesítményt nyújtanak, mint újkorukban.

 

Tehát ha abból a pénzből, amit rászánnál egy új eszközre, megveszel egy használt laptopot, akkor jóval magasabb minőséget és újabb technológiát kaphatsz pénzedért cserébe.

 

Ha egy magánszemély helyett egy használt laptopokat értékesítő üzletben/webshopban vásárolsz, akkor nem kell tartanod elhallgatott hibáktól. De ha később mégis felmerülne bármilyen probléma, akkor ott van biztosítéknak a garancia.

Sokan úgy gondolják, hogy használt laptopokra sehol nem kapható garancia, de ez csak egy tévhit.

A Computer Factory Webáruháza egyedülállóan 2 év garanciát biztosít használt/felújított laptopjaira és bármikor rendelkezésre állunk vásárlóink számára, a vásárlást követően is. 

 

Ha Te is szeretnél kitűnő állapotú, mégis kedvező áron megvásárolható laptopok közül választani, akkor nézz körül a Computer Factory használt laptopjai között. 

 

https://www.computerfactory.hu/

Keresés