Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

Monitorok

Használt monitorok
Rendezés:
21.900 Ft
Raktáron
38.900 Ft
Raktáron
29.900 Ft
Raktáron

 

Prémium minőségű használt monitorok

 

A számítógépek használata nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkahelyünkön maradéktalanul el tudjuk végezni a ránk bízott feladatokat, és persze az otthoni időtöltések alkalmával is nagy hasznát vesszük egy megbízható működésre képes készüléknek.

A felhasználói élmény azonban csak akkor lehet teljes, ha egy megfelelő méretű, kialakítású és felbontású monitor is a rendelkezésünkre áll. A használt monitor sok esetben ideális megoldásnak bizonyul, hiszen szinte mindenben megegyeznek az újonnan vásárolt modellekkel. Nem túlzás azt állítani, hogy az egyetlen különbséget az árkategóriában lehet felfedezni, ami egyértelműen a használt monitorok felé billenti a mérleget. Körülnézve a műszaki áruházakban szinte azonnal feltűnik, hogy a forgalmazók nem győznek egyre magasabb összeget kérni a termékekért. Ezzel alapvetően nem is lenne baj, ha az eladásra kínált monitorok ára megfelelő arányban lenne az értékükkel. A szomorú valóság azonban az, hogy ez csak nagyon ritkán fordul elő, hiszen a legtöbb kereskedő irreálisan magas árréssel dolgozik. Webáruházunkban többféle kialakítású használt monitorok kaphatók, melyek minden szempontból meg tudnak felelni a vásárlói igényeknek. Nálunk az árak sincsenek a plafonon, pontosan annyit kérünk, amennyit tényleg megérnek a készülékek.

Ha a felhasználók elégedettek a termékek használatával, az számunkra is előnyt jelent, hiszen nincs jobb a beszélgetés, ajánlás útján terjedő reklámnál. Ami a használt monitorok márkáját illeti, vannak Samsung, HP és Lenovo által gyártott termékek is, melyek már sok alkalommal bebizonyították, hogy hosszú időn keresztül örömteli használatot nyújtanak a felhasználóknak. A termékoldalon szereplő műszaki adatokat átolvasva minden szükséges információ a birtokába kerül ahhoz, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő használt monitort.

Amennyiben időközben kérdése merülne fel, akkor bátran felkeresheti az ügyfélszolgálatunkat, ahol készségesen rendelkezésére állnak a munkatársaink, és segítenek, hogy a monitor vásárlás gyors és eredményes legyen.

Keresés