Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

prémium laptop

2021. 09. 07. 00:00:00

Bármennyire is evidensnek tűnik ezen szavak jelentése, valójában a legtöbbeknek fogalma sincs, hogy mi a különbség közöttük és melyik kifejezést, mikor használjuk. Ma már egyre több különböző szót használunk a digitális eszközeinkre, így nem árt ha tisztában vagyunk a jelentésükkel, főleg ha laptopvásárlás előtt állunk. 

 

Te tudod mi a különbség közöttük? Ha nem, akkor ez a cikk most Neked szól, ugyanis megmutatjuk, hogyan tégy különbséget laptop, notebook, ultrabook és netbook között.

2021. 07. 22. 08:40:56

Bármilyen vállalkozásról legyen is szó, ma már elképzelhetetlen, hogy ne lenne szükség laptopokra vagy számítógépekre, azaz megfelelő munkaeszközre egy cégnél. Ha az adott cég home office lehetőséget is kínál, akkor a laptop kérdés még fontosabbá válik, hiszen minden cégvezetőnek biztosítania kell/kellene laptopot a munkavállalói számára.

2021. 06. 16. 17:39:24

Napjainkban egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, ha laptop vásárlásra kerül a sor, ugyanis elképesztően széles a laptop piac termékpalettája. Azt gondolnánk, hogy az internetnek köszönhetően a mai világban semmi akadálya nincs a teljeskörű informálódásnak, mégis a mai napig rengetegen vásárolnak meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül.  

2021. 04. 06. 18:12:31

Laptop vásárláskor mindenki számára az egyik legfőbb szempont az, hogy eszköze hosszú távon is megfelelően működjön, a lehető legtovább szolgáljon minket a mindennapokban.

 

Persze nem mindig a külsőségeket vesszük figyelembe elsősorban, hiszen nagyon fontos a belső teljesítmény, ugyanakkor egyáltalán nem elhanyagolható tényező, hogy masszív legyen, illetve ne kelljen leselejtezni már egyetlen ütődés után.

2021. 03. 16. 14:23:40
Az asztali számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok a 21. században már mindennapjaink természetes, mondhatni elengedhetetlen részei. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a legtöbbünknek szüksége van ezekre az eszközökre nap mint nap.

 
2021. 03. 16. 14:20:20

Manapság már nem ciki ha valaki használt cikkeket vásárol, legyen szó egy autóról, ruházatról vagy műszaki cikkekről. Sőt mi több, bizonyos használati cikkekből sokkal inkább megéri használtat vásárolni és bizony nem csak a kedvezőbb árak miatt. 

2020. 12. 12. 11:32:49
A digitális eszközök már évtizedek óta szerves részét képezik mindennapjainknak, észrevétlenül váltak életünk központi elemévé. Mégis, jelen helyzetben még sürgetőbbé vált a használatuk, mint valaha.
 

Cikkünkben megmutatjuk, hogyan szerezheted be laptopodat úgy, hogy mégsem kell óriási költekezésekbe bocsátkoznod.

2020. 12. 12. 11:25:02
Egy kreatív munkát végző személy számára a megfelelő laptop fogalma egészen mást takar, mint a legtöbbek számára. Nagyobb teljesítmény igényű programok használata szükséges a mindennapi eredményes munkához, mint például egy adminisztrációt végző dolgozónak, így, nagyon nem mindegy, hogy milyen laptopot választunk ilyen esetben.
 

Cikkünkben megmutatjuk, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre kifejezetten érdemes odafigyelni laptop vásárláskor, ha kreatív munkát végzel.

2020. 12. 12. 11:05:23

Az egyetemi évek egyik legmeghatározóbb “társa” a laptop, amelynek segítségével a sulival kapcsolatos mindennapi feladataidat elláthatod. 
 

Így nem kérdés, hogy nagyon fontos laptop vásárlás előtt, hogy alaposan utánanézz az egyes típusoknak és tulajdonságaiknak. Már csak azért is, hogy választásodnak köszönhetően ne csak az egyetemi évek idején, hanem még később is használható legyen az eszközöd.

 

Cikkünkben összeszedtünk néhány meghatározó szempontot, ami segíthet kiválasztani a megfelelő laptopot az egyetemhez. 

2020. 12. 08. 13:23:34

A Lenovo laptopjai, azon belül is leginkább a ThinkPad típusok azok, amelyek már a kezdetektől elsöprő sikert aratnak az üzleti szférában. Megbízhatóságuk és népszerűségük hosszú évek óta töretlen, hiszen a márka rendkívül széleskörűen elégíti ki a különböző igényeket. 

Keresés