Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

Rólad, Rólam

Rólunk

 

“Nem kell informatikai szakértőnek lenned, hogy kiválaszd a számodra megfelelő számítástechnikai eszközt.”

Sokunknak problémát jelent, amikor szeretnénk valamit  de a hatalmas a túlkínálat közepette borzasztóan nehezen tudunk dönteni.

Van, hogy hetekig csak az interneten vadászunk, mire sikerül választani a több ezer ajánlat közül. És ha sikerült is. Mi a garancia, hogy jól döntöttél? Velem nem egyszer előfordult hogy miután megvettem valamit akkor jöttem rá, az amit kaptam nem egyezik azzal, amire szükségem volt…

Engedd meg, hogy segítsek neked a választásban és levegyem a válladról a bizonytalanság nyomasztó érzését. Nálunk lehetőséged van 30 napig kipróbálni a portékánkat. Vedd meg most és dönts később. Kompromisszum nélkül.

 

A SZTORIM

Több mint 15 éve foglalkozok IT termékek kereskedelmével, pályafutásom során rendszeresen megkeresnek ismerőseim, barátaim, hogy segítsek nekik kiválasztani a számukra megfelelő laptopot vagy számítógépet, amivel nem lesz gondjuk. Legtöbben (a saját bevallásuk szerint) nem értenek a számítástechnikához és igazából nem is érdekli Őket milyen a processzor vagy mekkora memória van a gépbe. Sok olyan kedves barátomnak is segítettem a választásban, akik tisztában voltak a szakmai alapokkal és tudták, hogy mi mit jelent, viszont a túlkínálatban nehéz volt megtalálni ár-érték arányban a legjobb választást. Ami közös minden esetben, és igazán számított, hogy egy olyan laptopod vagy számítógépet akart mindenki, ami örömöt okoz a mindennapi használat során. Se több se kevesebb nem kell.

Kb. 10 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a használt üzleti gépekkel, ami hatalmas fordulatot hozott az életemben. Volt szerencsém egy IT felvásárlására szakosodott cégnél elhelyezkedni ahol megismertem és megszerettem ezt a világot. Betekintést nyertem a kulisszák mögé, láttam hogyan alakul az informatikai termékek életútja (Life Cycle Management). Megdöbbenve tapasztaltam, hogy milyen brutális minőségbeli különbségek vannak az üzleti felhasználásra szánt (business class) és a végfelhasználóknak (consumer) készített gépek között.  Nem is volt kérdés, ezután már csak használt üzleti kategóriás gépeket ajánlottam jó szívvel mindenkinek.

Mindig arra törekedtem, hogy olyan informatikai portékát kínáljak, ami valóban megbízható és sokáig képes kiváló felhasználói élményt nyújtani. Hiszek benne hogy, mindenkinek ez az érdeke. Neked nincs gondod a gépeddel csak használod, elégedett vagy. Nekem, nem kell állandóan problémákat megoldani egy silány minőségű gép miatt, örülök neki. És ha elégedett voltál és azzal az értékkel amit képviselek akkor tovább ajánlsz minket. És kezdődik ellőről a körforgás. Ez az igazi WIN-WIN-WIN szituáció.

 

A szakma csúcsa

Ez a webáruház nem a portékánk eladására készült. Ez a webáruház neked készült és folyamatosan újul meg. Annak érdekében, hogy könnyedén, a számodra leginkább megfelelő IT eszközt tud kiválasztani. Ügyfélszolgálatunk nem azért van, hogy rád tukmáljon valami, ha már úgyis felhívtad. Azért vagyunk, hogy segítsünk neked döntésedben, ha bizonytalan lennél vagy ha kérdésed lenne. Garanciáink nem azért vannak mert jól néz ki és könnyebben el lehet adni vele a termékeket. Azért vállaljuk ezeket a feltételeket mert tudjuk, hogy jó amit kínálunk és bízunk benne, hogy elégedett leszel. De ehhez te is kellesz és számítunk rád, hogy elmondod a véleményed és megosztod velünk a tapasztalatod. És így általad jobbak lehetünk.

 

Keresés