A computerfactory.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 30 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Menü

A megfelelő számítógép monitor kiválasztásának fontossága

Talán nem is gondolná, egy számítógép monitor milyen mértékben képes egészségét befolyásolni. Ez kiváltképp igaz, ha például munkájából kifolyólag viszonylag sok időt tölt a képernyő előtt.

Amennyiben asztali számítógépe nem megfelelő felbontású képernyővel rendelkezik, valószínűleg észrevétlenül is erőltetnie kell a szemét ahhoz, hogy tisztán lássa a képeket, szövegeket, videókat.

Egy régi és/vagy rosszul megválasztott számítógép monitor tehát negatív hatással lehet látására. Az egészség megőrzésénél pedig aligha van fontosabb dolog az életben!

Mit tehet, ha sokat ül a képernyő előtt?

Ha Ön is tapasztalja a fent említett káros következményeket, vagy egyéb okokból szeretné lecserélni meglévő képernyő készülékét, érdemes elsősorban LCD monitor vagy LED monitor vásárlásában gondolkodnia.

Ezek már szinte mind kamerás készülékek, melyek kiválóan alkalmasak a biztonságos mindennapi használatra, legyen szó akár szöveges, akár multimédia tartalmakról.

Egy korszerű, minőséges számítógép monitor költségei

A megfelelő, magas színvonalat képviselő gyártók termékei vadontúj formájukban sajnos gyakran nem kímélik az ember pénztárcáját.

Bár az egészség megőrzésén nem érdemes spórolni, mégis van rá mód, hogy ne kelljen hatalmas költségekbe vernie magát ahhoz, hogy egy elvárásainak megfelelő képernyőt vásároljon meglévő computer készülékéhez.

Remek ár/érték arányú számítógép képernyők

Hogyan lehetséges a kiváló minőségből nem alábbadva, pénztárcabarát módon számítógép monitorhoz jutni?  A vadonatúj termékekkel ellentétben, a prémium kategóriás használt monitorok olcsón elérhetők!

Fontos kihangsúlyozni, hogy a használt kifejezés nem elhasználtat jelent, sőt! A használt számítógép monitor egy felújított eszközt takar, mely minőségéről és tartósságáról a hozzá tartozó garancia is biztosítékul szolgál.

Használtan olyan kiváló gyártók termékeihez is jó áron hozzájuthat, mint az LG (pl. LG flatron), az Asus (például az Asus vivo), a Lenovo (például a Lenovo L2252pwA) vagy a HP (például a HP ZR2440W).

 

Keresés