Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mindent a sikerességéről ismert Lenovo ThinkPad különböző szériáiról

Mindent a sikerességéről ismert Lenovo ThinkPad különböző szériáiról

A Lenovo laptopjai, azon belül is leginkább a ThinkPad típusok azok, amelyek már a kezdetektől elsöprő sikert aratnak az üzleti szférában. Megbízhatóságuk és népszerűségük hosszú évek óta töretlen, hiszen a márka rendkívül széleskörűen elégíti ki a különböző igényeket. 

 

Cikkünk a ThinkPad eltérő szériáinak ismertetése céljából született, bízva abban, hogy megkönnyíti a döntésedet a választásban.
 

ThinkPad T széria

 

A ThinkPad laptopok közül, mondhatni a T szériás eszközök azok, amelyek a legismertebbek a mai napig. Sikerének egyik kulcsfontosságú összetevője tagadhatatlanul a strapabíró külső, amely a legszélsőségesebb körülmények között is eredményesen helytáll. 

 

A széria kiemelkedően hosszú - akár 25 órányi - akkumulátor élettartammal büszkélkedhet, emellett híres még a rendkívül nagy sebességű betöltési folyamatairól. 

 

Leginkább azoknak ajánljuk a T szériát, akiknek elvárásai között elsősorban a nagy teljesítmény és sebesség, a felettébb hosszú üzemidő és a strapabíró ház szerepel. 

 

ThinkPad X széria

 

A ThinkPad X nyújtja az összes széria közül talán a legmagasabb minőséget, amivel az elmúlt évek legnépszerűbb laptopjaivá váltak. 

 

Az X széria eszközeinél a kitűnő belső teljesítmény ötvöződik a masszív külsővel, mindemellett a lehető legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal van ellátva. Jelentős előnyt jelent a hosszú üzemidő és a prémium minőségű kijelző, nem beszélve a könnyedségről ami jellemzi a szériát.

 

Ezt a szériát elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem sajnálják megfizetni a minőséget, illetve akiknek fontos a biztonság, a gyorsaság, a könnyedség, ugyanakkor a kitűnő teljesítmény és a prémium minőség minden téren.

 

ThinkPad E széria

 

Az E szériát leginkább úgy jellemezhetnénk, hogy “egyszerű de nagyszerű”. A ThinkPad laptopokra alapjáraton jellemző pozitívumok az E széria laptopjaiban is megtalálhatók, ugyanakkor jóval kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg ezeket, mint például a T, X vagy P szériás társaikat.

 

A márkához hűen, teljesítményét tekintve nagyon erős eszközökről beszélhetünk, bár erre a szériára a valamivel vastagabb, nehezebb gépház jellemző. 

 

Az alacsonyabb ár pedig leginkább abból fakad, hogy ezekből a laptopokból kihagytak minden olyan “extra” funkciót, amelyekre egy átlagos irodai felhasználónak nincs szüksége.

 

Tehát ha nem szeretnél súlyos összegeket fizetni egy laptopért, ugyanakkor szükséged van munkádhoz a jó teljesítményre és a magas élettartamra, akkor neked találták ki az E szériát. 

 

ThinkPad L széria

 

A ThinkPad L szériáját a tökéletes alternatívaként is nevezhetnénk. Az L széria laptopjai szolgálnak az úgynevezett “köztes megoldásként” az E és a T osztály között.

 

Ezek a laptopok már több “extrával” vannak ellátva, mint az E osztály eszközei, de mégsem tudnak annyi mindent, mint például a T széria. A kiváló ThinkPad minőség, a nagy sebesség, a magas teljesítmény és élettartam az L szériában is hibátlanul jelen van, mégis olcsóbban megvásárolhatjuk, mint a T vagy X széria modelljeit.

 

Neked ajánljuk az L széria eszközeit, ha nem hiányolsz néhány plusz funkciót, mégis szükséged van egy könnyedebb, nagy teljesítményű és szimpatikus áron megkapható üzleti laptopra. 

 

ThinkPad P széria

 

A P szériás laptopok a legújabb technológiával büszkélkedhetnek, így garantáltan helytállnak az üzleti szféra minden szegletében.

 

A kényelmi szempontokat tekintve könnyedség és egyszerű hordozhatóság jellemzi, ugyanakkor a teljesítményt tekintve egy igen erőteljes laptopokkal rendelkező szériáról beszélhetünk. 

 

A modern technológiának és minőségnek köszönhetően speciálisabb feladatok ellátására is nyugodt szívvel ajánljuk. Kitűnő választás az átlag irodai dolgozók számára is, de méginkább ajánlott mérnököknek, építészeknek, tehát különféle tervezési munkák segítéséhez. 

 

ThinkPad Yoga

 

A ThinkPad Yoga széria bár sok tekintetben különbözik a többi szériától, mégis fontos néhány szót ejteni róla. 

 

Ez a széria egyszerre ötvözi a korábbi Yoga laptopok jellemzőit, az üzleti ThinkPad laptopok teljesítményével és minőségével. 

 

Egy meglehetősen új szériáról beszélünk, amelynek eszközeit táblagépként és laptopként egyaránt tudod használni.  Ezeknél a típusoknál lehetőség van a készülék kijelzőjére írni vagy bármilyen kreatívat alkotni. 

 

Kitűnő társként szolgál azoknak, akik sokat utaznak vagy hordozzák laptopjukat, tehát változatos helyszíneken használják azt. Emellett a kreatív szakmák igazi támogatója, így kiemelten ajánlott a tartalomgyártással, kreatívokkal, grafikával foglalkozók számára. 

 

Ha szeretnél kitűnő állapotban, mégis kedvező áron a Lenovo ThinkPad szériák egyikéből választani, akkor nézz körül a Computer Factory használt laptopjai között. 

 

https://www.computerfactory.hu/

Keresés