Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

eladó laptop

2021. 09. 07. 00:00:00

Bármennyire is evidensnek tűnik ezen szavak jelentése, valójában a legtöbbeknek fogalma sincs, hogy mi a különbség közöttük és melyik kifejezést, mikor használjuk. Ma már egyre több különböző szót használunk a digitális eszközeinkre, így nem árt ha tisztában vagyunk a jelentésükkel, főleg ha laptopvásárlás előtt állunk. 

 

Te tudod mi a különbség közöttük? Ha nem, akkor ez a cikk most Neked szól, ugyanis megmutatjuk, hogyan tégy különbséget laptop, notebook, ultrabook és netbook között.

2021. 08. 24. 00:00:00

Manapság a laptopok széles kínálatával találkozhatunk a piacon, így laikusként könnyen elbizonytalanodhatunk, amikor laptop vásárlásra kerül a sor. Tehát, ha csak nem vagyunk szakmabeliek, akkor vásárlás előtt érdemes alaposan beleásnunk magunkat a témába, hiszen számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Cikkünkben ezúttal 5 hasznos tanáccsal szeretnénk segíteni azokat, akik laptop vásárlás előtt állnak.

2021. 08. 18. 11:06:35

Szeptember közeledtével egyre több diák és szülő készül már az iskolakezdésre, ami általában minden évben jelentős kiadásokkal jár. A hagyományos iskolai felszerelés mellett, ma már egy saját laptop is elengedhetetlen része a tanulásnak, legyen szó általános iskolás kisdiákról vagy egyetemistáról.

 

A költséges iskolakezdés miatt sajnos sok szülő éppen gyermeke leendő laptopján spórol, pedig ha jól választunk, akkor hosszú-hosszú évekig nem kell foglalkoznunk a laptop kérdéssel. 

2021. 06. 16. 17:39:24

Napjainkban egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, ha laptop vásárlásra kerül a sor, ugyanis elképesztően széles a laptop piac termékpalettája. Azt gondolnánk, hogy az internetnek köszönhetően a mai világban semmi akadálya nincs a teljeskörű informálódásnak, mégis a mai napig rengetegen vásárolnak meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül.  

2021. 06. 08. 00:00:00

Laptop vásárláskor rengeteg szempontot kell mérlegelnünk és megannyi döntést kell meghoznunk ahhoz, hogy végül a számunkra legmegfelelőbb eszközt válasszuk ki. Ilyen a kijelző, a teljesítmény, a sebesség, a processzor, a memória vagy a merevlemez kérdése is, de hosszan sorolhatnánk még ezeket a tényezőket. 

 

Azonban vannak bizonyos alapvető kérdések, amelyekről érdemes legelsőként dönteni: Használt vagy új? Ha használt, akkor milyet és honnan?

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy miért is érdemes használt laptop mellett dönteni, illetve azt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, használt eszköz vásárlásakor. 

2021. 05. 25. 00:00:00

Nem kérdés, hogy a laptopok alapvető és elsőszámú előnye, hogy hordozhatóak. Azonban ha valaki sokat utazik, akár munkaügyben, akár egyetem vagy nyaralás miatt, akkor a hordozhatóságon kívül, még egyéb más tényezőknek is meg kell, hogy feleljen egy laptop. 

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre kifejezetten érdemes odafigyelni laptop vásárláskor, ha a mindennapokban sokat utazol.

2021. 04. 06. 18:09:06

Egy laptop megvásárlása persze nem tűnik nagy kihívásnak, mindaddig amíg nem tárul elénk napjaink óriási laptop kínálata. Tehát ha hosszú távra szeretnél egy megbízható eszközt, akkor bizony sok-sok szempontot kell mérlegelned, mielőtt leadod a végső voksod.

 

Természetesen nem mellékes az sem, hogy milyen célra és kinek szeretnénk laptopot vásárolni, mégis a legfontosabb szempont gyakran az ár szokott lenni, ami alapvetően be is határolja, hogy melyik az a kategória, amit megengedhetünk magunknak.

2021. 04. 06. 18:05:16

Az elmúlt évtizedekhez képest, napjainkra óriásit nőtt a home office iránti igény, vagyis feledtébb szükségessé vált, hogy a vállalkozások nyitottá váljanak és biztosítsák munkavállalóik számára a lehetőséget az otthoni munkavégzésre.

 

Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, hogyan válhat a home office-ban töltött munka is hatékonnyá és eredményessé. 

2021. 04. 06. 18:00:52

A Dell márkanév bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, hiszen évtizedek óta jelentős pozíciót tölt be a laptop piacon. Nem kérdés, hogy évtizedek óta garantálja a minőséget és folyamatosan törekszik arra, hogy évről évre tökéletesítse és tovább fejlessze eszközeit.

2021. 03. 16. 14:23:40
Az asztali számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok a 21. században már mindennapjaink természetes, mondhatni elengedhetetlen részei. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a legtöbbünknek szüksége van ezekre az eszközökre nap mint nap.

 

Keresés