Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Általános iskolától az egyetemig - Íme a Computer Factory laptop kínálata tanuláshoz!

Általános iskolától az egyetemig - Íme a Computer Factory laptop kínálata tanuláshoz!

Szeptember közeledtével egyre több diák és szülő készül már az iskolakezdésre, ami általában minden évben jelentős kiadásokkal jár. A hagyományos iskolai felszerelés mellett, ma már egy saját laptop is elengedhetetlen része a tanulásnak, legyen szó általános iskolás kisdiákról vagy egyetemistáról.

 

A költséges iskolakezdés miatt sajnos sok szülő éppen gyermeke leendő laptopján spórol, pedig ha jól választunk, akkor hosszú-hosszú évekig nem kell foglalkoznunk a laptop kérdéssel. 

Megbízható, jó minőségű, ugyanakkor kedvező áron megvásárolható laptopot nem egyszerű találni manapság, éppen ezért most bemutatunk 5 típust a Computer Factory felújított laptopjainak széles kínálatából, ami segítségedre lehet a döntésben.

 

Az általunk kínált felújított laptopok egytől egyig üzleti kategóriás eszközök, ami nem jelent mást, minthogy a legmagasabb minőségű alkatrészekkel vannak felszerelve, így ezeket különösen megéri használtan megvásárolni.

 

Az alábbiakban bemutatott termékcsaládokon belül már megannyi széria létezik, amelyek folyamatos fejlesztésen mennek keresztül, így ezúttal a termékcsaládok legjobbjaitól elvárható általános jellemzőket nézzük meg.

1. Lenovo ThinkPad

A Lenovo ThinkPad szériák sikere már hosszú évek óta töretlen, megbízhatóságuk és népszerűségük megkérdőjelezhetetlen. 

A Lenovo ThinkPad laptopok mindegyike strapabíró külsővel rendelkezik, köszönhetően a karbonszálas műanyag külsőnek és a belső magnézium váznak. A masszivitás ellenére könnyű, egyszerűen hordozható eszközökről beszélhetünk, emellett kétségtelenül magas teljesítmény, kiemelkedően hosszú akkumulátor üzemidő és nagy sebességű betöltési folyamatok jellemzik a közkedvelt ThinkPad szériát. Megbízhatóságukat pedig az is igazolja, hogy a legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal vannak ellátva. 

2. Dell Latitude

A Dell termékeket alapvetően magas minőség és megbízhatóság jellemzi, de a Dell Latitude laptopokra ez különösen igaz. 

Külsejük egyértelműen profizmust, igényességet sugároz, emellett igencsak masszív laptopokról beszélhetünk, köszönhetően a szerkezetükben található magnéziumnak. Ennek következtében gépházaik garantált védelmet nyújtanak, a meghibásodás kockázata pedig nagyon alacsony. Jellemzően SSD meghajtóval rendelkeznek, ami magas felhasználói élményt és gyorsaságot biztosít. Mindemellett rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi a Dell Latitude laptopokat.

 

3. HP Elitebook

A HP EliteBook a HP egyik legnépszerűbb és legelismertebb termékcsaládja mind a szakmában, mind a fogyasztók körében.

A HP Elitebook laptopokra szintén jellemző az elegáns, üzleties megjelenés, ami alatt természetesen strapabíró magnézium vázat találunk. Belső tulajdonságai természetesen ugyanennyire figyelemre méltóak, hiszen minden EliteBook prémium minőségű alkatrészekkel van felszerelve. A magas teljesítménytől függetlenül, maximális terhelés alatt is csak minimálisan melegszenek fel. Mindemellett kiemelkedően hosszú akkumulátor élettartam jellemzi ezeket a laptopokat, ráadásul igen könnyen karbantarthatók, illetve bővíthetők. 

 

4. Apple MacBook

Az Apple pozíciója a számítástechnikai piacon már jó ideje szikla szilárd, így nem meglepő, hogy sokan a “minőség nagyköveteként” emlegetik. 

 

A Computer Factory kínálatában a népszerű MacBook-ok széles választékát találod, kedvedre válogathatsz a MacBook Pro és MacBook Air szériákból. Bármelyikre is esik a választásod, a MacBook-ok egyik legnagyobb erőssége az akkumulátor, átlagosan sokkal hosszabb ideig bírják töltés nélkül, mint más márkák laptopjai. 

 

A MacBook Air laptopok könnyűek, légiesek, tehát súlyukat és hordozhatóságukat tekintve jobb választásnak bizonyulnak a MacBook Pro laptopoknál, ugyanakkor teljesítményben elmaradnak azoktól. Általánosságban tanulásra, egyszerűbb programok használatára tökéletes választás egy MacBook Air, azonban ha egyetemistaként bonyolultabb programok használatát is megkívánja a szakod, akkor érdemes a Macbook Pro-t választanod. 

5. Fujitsu Lifebook

 

A Fujitsu Lifebook laptopok jellemzően a fém, magnézium és műanyag kombinációjából készülnek, így nem csak strapabíróak, de könnyűek is. Magas teljesítmény jellemzi a Lifebook laptopokat, mégis elérhető áron vásárolhatjuk meg őket. 

 

Erős akkumulátorral büszkélkednek, ennek köszönhetően hosszú-hosszú órákig bírják töltés nélkül. Többnyire SSD meghajtóval rendelkeznek, ami kiemelkedő gyorsaságot nyújt, ugyanakkor HDD meghajtóval rendelkező társaik is figyelmet érdemelnek a nagyobb kapacitás miatt. Mindemellett jellemző rájuk a könnyű szerelhetőség és bővíthetőség is. 

 

Ha szeretnél kitűnő állapotú, mégis kedvező áron megvásárolható laptopok közül választani, akkor nézz körül a Computer Factory használt laptopjai között. 


 

Keresés